Bestelling binnen 2 dagen
rechtstreeks thuisbezorgd
0 items
Totaalprijs: € 0,00 Naar winkelwagen
Meer info
Het sportshirt dat zowel geschikt is als trainingsshirt of als inloopshirt, is gemaakt van hoogwaardige coolmax stof, waardoor de huid droog blijft.
Meer info
Workshort
€ 16.25
De workshort is de perfecte korte broek voor de voetbaltraining. Het is een lang model tot net boven de knieƫn.
Meer info
Sweater
€ 22.50
De sweater is mulitfunctioneel, omdat het zeer geschikt is om in te trainen maar ook om in warm te lopen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.
Meer info
Trainingstop
€ 25.25
De trainingstop is zeer geschikt voor trainen als het wat kouder is. Bovendien is het een zeer geschikt artikel om te dragen voor- en na de wedstrijd. het is een soort trui, met korte rits aan de voorzijde.
Meer info
De windbreaker is zeer geschikt bij regen of harde wind tijdens het trainen of onderweg op de fiets. De stof is winddicht en waterafstotend en heeft een lichte mesh binnenvoering.
Meer info
Hooded sweater
€ 26.50
SV Hillegom Hoody
Meer info
SV Hillegom Trainingspak BROEK. Het trainingspak natuurlijk ideaal voor de training maar is ook zeer representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd, bij het betreden - en verlaten van het veld. Wij adviseren de broek 1 maat kleiner te...
Meer info
Trainingspak VEST
€ 25.50
De SV Hillegom trainingspakken zijn exclusief voor SV Hillegom gemaakt. De vest en de broek van het trainingspak zijn afzonderlijk bestelbaar. Wij adviseren de broek 1 maat kleiner dan de het vest te bestellen. Indien nieuw mag er alrijd worden...
Meer info
De Trainingsbroek recht model past bij het Trainingspak VEST.